Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
10 ting jeg har i vesken

10 ting jeg har i vesken

Mens du leser dette innlegget anbefaler jeg å sette på følgende låt i bakgrunnen: https://youtu.be/dndtUlXG3Ww

Ka du har i vesken?

Tilbake i tiden i P3morgen hadde de ofte et innlegg hvor de så hva besøkende hadde i vesken. Selv om jeg aldri har vært sånn (OBS! Politisk ukorrekt ord coming up) “jente-jente” som elsker vesker og sko, synes jeg det er så spennende å se hva folk har i veskene sine. Jeg liker å se hva folk er forberedt på, og blir fascinert av de som går med kun kort og mobil.

Her er 10 ting jeg har i vesken:

  1. Handlenett. Mange sier at de «glemmer» å ta med handlenett når de først handler. Dermed har jeg alltid et nett i vesken, i tillegg til en stor haug liggende i bilen. Det er også praktisk om jeg f.eks. er på jobb og må ta med meg uniform, matbokser og slikt hjem, så slipper jeg å ta en pose bare for det.

  2. Lipsyl. Selv om det sikkert er den minst praktiske når det gjelder emballasje og størrelse, så har jeg elsket EOS-ballen siden de kom på markedet. Sverger til denne hver eneste dag!

  3. Kamera-stand til iPhone. Hver dag filmer jeg ett sekund, og å alltid ha med denne standen gir mye vinning. Den er veldig liten, veier nesten ingenting og gir meg de gode stillbildene når jeg trenger det.

  4. Nøkler. Of course, men også her snakker vi go big or go home. Jeg har ikke færre enn 2 tiles på nøklene mine, men det er fordi jeg kan separere dem, slik at jeg ikke tar med jobbnøklene på ferie, eller bilnøkkel hvis jeg drar på byen. Untz untz, that never happens! 😂

  5. AirPods. Selv om det svir litt i hjertet å si det; jeg bruker bare disse nå. Jeg har flere mange gode headset, men AirPodsene tar så og si ingen plass, har en super mikrofon og lang batteritid. De må være med til en hver tid.

  6. Ladekabel som kan brukes til iPhone og AirPods - fra iPad. Shoutout til Lightning - USB-C, den fungerer også som hurtiglader for iPhone med riktig strømadapter til vegg, noe jeg har både hjemme og på jobb uansett.

  7. Gjenbruksbestikk. Dette er helt genialt siden det kommer i en fin liten veske. Tidligere tok jeg med meg bestikk til lunsjen hver dag, men måtte da pakke det så veldig inn. Med dette bestikket kan jeg slenge det rett i vesken, uten å få pastasaus over alt. Jeg har det alltid med når jeg jobber, er som regel da jeg har behov for bestikk.

  8. Lebestift. Ikke en hvilken som helst, denne er grønn og blir til rosa når man tar den på. Utrolig kult, og så skal det bli forskjellig farge på alle som bruker den. En sannhet med modifikasjoner.

  9. Solbriller. Som dere ser, jeg liker ting som enten er overproporsjonert og stort, eller minst mulig. Solbrillene elsker jeg fordi de kan brettes sammen til å ta opp nærmest ingen plass, det er så genialt!

  10. iPhone. Ofc.

Det var alt jeg drasser med meg hver eneste dag, i tillegg til en monster-lommebok. Har du noe annet du må ha med til en hver tid? Del gjerne i kommentarfeltet, eller gi meg en tilbakemelding på innlegget på Instagram

Ting å gjøre hjemme i sommer

Ting å gjøre hjemme i sommer

#blessed | no. 2

#blessed | no. 2