Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
10 ting som motiverer meg

10 ting som motiverer meg

Som forhåpentligvis også kan motivere deg!

  1. Utfordringer. Det er mulig jeg er noe konkurranse-innstilt, men bare når det kommer til ting jeg kan påvirke og selv ønsker å gjøre noe med. Utfordringer som er innenfor det bildet jeg har av meg selv og hvordan jeg ønsker å bli oppfattet tar jeg gjerne på strak arm.

  2. Når andre gjør det bra. Jeg digger å se hva andre kan oppnå, enten det er de rundt meg, eller folk ute på det O’Store Internettet. Er det en nær venn eller familiemedlem, gir det selvfølgelig en ekstra boost.

  3. Tidsfrister. Å være en person som jobber best under press kan være praktisk, samtidig så sliter jeg uten en satt tidsfrist. Har jeg en viss dato en oppgave må gjennomføres innen, så får jeg det gjort nærmest uansett hva.

  4. Framgang. Det er noe av det viktigste, å se at noe jeg jobber med - eller et mål jeg jobber mot nærmer seg. Dette gjelder spesielt på trening f.eks., å se framgang her gjør at jeg har lyst å legge inn det ekstra giret for å komme nærmere målet.

  5. Rollemodeller. Det finnes så mange bra mennesker man kan se opp til. I dag er det enkelt å finne gode folk å se til, som kan være en rollemodell selv om man ikke kjenner dem.

  6. Sterke kvinner. Det føles nærmest feil å påpeke ordet kvinner, selv i 2019, men det er sant. Jeg elsker å se sterke kvinner både i media og i hverdagen. Det er motiverende med de som ikke lar andre tråkke på en. Som i Netflix-serien “The Chilling Adventures of Sabrina” når Harvey spør Nick “Are you going to let her go alone?!” når Sabrina skal ta knekken på en gjeng heksejegere og Nick svarer “You think I let her do anything?” Sabrina bestemmer tydelig sin egen vei å gå, verken kjærester eller andre kan overbevise henne om noe annet.

  7. Å lære nye ting. Selv om tålmodigheten til meg selv og egne skills gjerne skulle vært noe lengre, motiveres jeg av å lære nye ting. Mitt siste prosjekt er å lære meg å tegne digitalt, og jeg kan sitte timevis i Procreate uten å ense at tiden går.

  8. Forandring. Jeg er en lojal person som lar hverdagene gå sin ante gang, men når det først skjer forandringer liker jeg å gjøre det beste ut av situasjonen. Hvordan kan ting bli bedre herfra? spør jeg meg selv og setter i gang med et eller annet prosjekt.

  9. Prosjekter. Som tidenes prosjekt-starter er det ingenting jeg liker bedre enn blanke ark og fargestifter til. Jeg har ofte nye idéer om ting jeg vil prøve eller sette i gang, og da skal det litt til å stoppe meg.

  10. Tilbakemeldinger. Enten det er positive tilbakemeldinger, eller ment som forbedringspotensiale setter jeg stor pris på tilbakemeldinger. Jeg motiveres til å gjøre en bedre jobb og blir gjerne oppmerksom på ting jeg ikke var klar over tidligere. Dette er også noe av grunnen til at jeg sier at vi, som i deg som leser dette og meg selv, gjerne kan fortsette dialogen i DM på Instagram. Muligheten til å prate om det jeg brenner for, og diskutere hva du også har til felles med det, er noe jeg mer enn gjerne gjør.

Hva motiverer deg til å bli bedre? Hvordan setter du mål for deg selv?

Oslo through my phone

Oslo through my phone

Bergen City Marathon

Bergen City Marathon