Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
Reisedagbok fra Berlin

Reisedagbok fra Berlin

Forleden helg var jeg så heldig at jeg fikk reise til Berlin. Dette var en slags jobbtur, vi dro for å besøke IFA-messen som er Europas største teknologimesse. Det i seg selv var en helt vill opplevelse, og jeg publiserte masse på InstaStory fra reisen. Ryddige meg klarte til og med å glemme passet mitt hjemme, og hvem blir bedt om å vise pass før hjemreisen? Jo meg. Det hele løste seg, og jeg kom meg trygt tilbake til Bergen.

Vi ankom byen fredag kveld, hvor vi dro ut og spiste. Vi prøvde å booke bord på en koselig, typisk tysk restaurant for å sikre oss plass ute, men det var ikke nødvendig, vi måtte bare møte opp før kl. 20. Vi var på plass 19:30, fikk verken sitte ute eller i den koselige delen av restauranten. Det tok vel 40 min før vi fikk bestille mat, og over en time før den ble servert. Helt forferdelig opplevelse rett og slett, men vi koste oss så mye og lo oss gjennom hele kvelden at det ikke gjorde noe, foruten den kraftige rumlingen som kom fra alles mager etterhvert.

På dag to var jeg tidlig oppe, og spaserte rundt i byens gater før frokost for å ta litt bilder. Jeg hadde med kamera mitt, det er noe eget med å ta foto med noe annet enn mobilen, og det er disse bildene jeg deler her i dag. Etter frokost reiste vi ut til IFA-messen et stykke utenfor sentrum. Her tilbragte vi hele dagen, tok turen innom hotellet i en femten-minutters tid før vi reiste til Apple Store. Mine kollegaer var så giret på å kjøpe Homepod, noe jeg ikke hadde tenkt over at var mulig en gang. Gjett hvem som reiste hjem med en Homepod, og hvem som lot være? Ikke meg, og jeg elsker den! Hey Siri…

Kvelden ble avsluttet med et nydelig måltid på Hard Rock Café, midt i blinken for min del.

Quote @boldtuesday

På søndagen hadde vi noen få timer til sightseeing. Mye er stengt i Berlin på søndager, men Dunkin Donuts stod på menyen. Hele gjengen vaste litt rundt i sentrum, noen prøvde elektriske sparkesykler og vi var generelt sett turister.

Reisen ble avsluttet med en livsfarlig kjøretur til flyplassen, og det var ikke bare jeg som hadde bakoversveis etter den reisen. Mens vi satt på en veldig liten flyplass, gikk det opp for oss at flyet vi skulle ta til Oslo, enda ikke hadde forlatt Gardermoen, da det stod «go to gate» på skiltet i Berlin. Vi var meget forsinket hjem, og noen av oss skulle videre fra Oslo igjen. Jeg spurte «Hva er sannsynligheten for at jeg kommer meg til Bergen i kveld?» Null. På et eller annet magisk vis ordnet også dette seg, jeg spurtet jo gjennom hele Gardermoen i Oslo for å komme til gaten min og landet hjemme midt på natten.

Hva jeg gjør når jeg er hjemme alene

Hva jeg gjør når jeg er hjemme alene