Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
#blessed | no. 3

#blessed | no. 3

blessed_1-PNG24.png

Det er alltid noen som har kommet lengre enn deg…

Jeg hører det i samtaler med venner, jeg ser det i andres blikk på gaten og ikke minst så kjenner jeg det i mine egne tanker: Hvorfor har ikke jeg det sånn? Hvorfor har ikke jeg min egen leilighet eller hus? Hvorfor bor jeg hos Bodil og Jan mens kollegaer bruker tusenvis av kroner på fliser og gelender i trappen? Hvorfor har de sjøutsikt, mens jeg har fjellutsikt? Hvorfor får ikke vi topplån, når alle andre gjør det?

Fordi det er ikke sant.

I dagens #blessed vil jeg prate om å sette pris på det man har. Jeg har kjent veldig mye på det i det siste, at jeg ikke har “mitt eget” sted å bo. Jeg har følt meg mislykket og dårligere enn alle andre. Her sitter folk og tilsynelatende spyr ut penger, babyer og biler - simultant, mens vi har en liten leiebolig i kjelleren til to mennesker vi ikke kjenner et sted hvor det verken finnes internett eller busser.

Jeg var på besøk hos en venn som har kjøpt seg et nydelig hus med fantastisk hage og fin utsikt. Da vennen pratet om at utsikten hos noen de kjente var bedre, innså jeg at det går i en slags ond sirkel. Her sitter du med verdens fineste hus, og du tenker på at utsikten kunne vært bedre? Det er det samme med meg, jeg ser etter hva andre har som jeg mangler.

Jeg er takknemmelig for Minien hver eneste dag.

Dette er jeg takknemmelig for i dag

Jeg er så takknemmelig for Minien. Jeg er også takknemmelig for at vi har en relativt rimelig bolig her ute i Åsane, det gjør at vi kan spare til å kjøpe noe eget. Jeg er takknemmelig for at alle bankene er så strenge, for når vi da endelig får oss bolig, er det fordi vi har vært helt sinnsykt rå på sparing. Jeg er takknemmelig for at jeg i det hele tatt har en jobb, slik at jeg har råd til å spare. Og jeg er takknemmelig for at vi bor nøyaktig her vi gjør nå, fordi Bilbo har aldri hatt det bedre, med hagen utenfor og Bella som nærmeste nabo.

Ta en runde med deg selv, tenk gjennom hvordan du prater til venner om livet ditt. Det har noe å si! Din innstilling er alt som skiller livet fra å være helt perfekt, til å være en eneste stor klagefest. Jeg vet hvor lett det er å falle ned i den hulen hvor man sammenligner alt og alle, men prøv å dra deg selv opp igjen. Helt ærlig så har du det sikkert ganske fint akkurat nå?

Trenger du mer krøller i livet ditt? Du finner meg alltid på Instagram.

10 ting jeg har lært av Crossfit

10 ting jeg har lært av Crossfit

Kreativitet kan læres

Kreativitet kan læres