Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
#blessed | no. 1

#blessed | no. 1

blessed_logo

De siste tre årene har jeg jobbet mentalt med å være takknemlig for det jeg har, gått aktivt inn for å sette pris på hverdagen som den er. Det er lett å drømme seg bort til et “bedre” liv, man ser de flotte bildene på Instagram eller drar på besøk til venner som virker som de har alt 100% perfekt og livet på stell. Min største svakhet er nydelige boliger med interiøret “on fleek”, mens jeg sitter her i en iskald sokkel-leilighet.

Jeg tror dette er noe mange kjenner seg igjen i, dermed har jeg lyst å ha en liten serie her inne hvor jeg prater litt om hva jeg er takknemlig for i mitt liv. Mitt håp er at det kan inspirere nettopp deg til å kjenne på det samme, og vi kan alle slutte å sammenligne oss med resten av internett. Siden 2016 har jeg jevnlig notert meg hva som er fint i livet, og min hverdagsliste går omtrent som dette:

Blessed_SindreogBilbo.jpg

Jeg er takknemmelig for:

  • Sindre & Bilbo = kjæreste & hund

  • Å ha tak over hodet og mat på bordet

  • God helse, at jeg er frisk og rask

  • At jeg har overskudd til å trene

  • MINIen min = bilen

  • Jeg har en jobb og gå til

Denne listen består gjerne av ting eller mennesker man har rundt seg hver dag og ikke tenker over. Det er lett å glemme de små, gode tingene når man stresser over økonomien, tidsklemma eller føler seg helt utslitt etter en lang dag på jobb. Grunnen til at jeg begynte å notere meg gode ting hver dag, er at det endrer hele måten å tenke på! Jeg merker at hvis jeg noterer i dagboken hver kveld, ikke mer enn 3 gode ting fra den dagen, så endrer jeg hele innstillingen til livet. At det hadde en effekt la jeg egentlig ikke merke til, før jeg satt en kveld i samling med mange folk rundt meg og fikk servert mat. Jeg ble plutselig på gråten over hvor utrolig fantastisk vi hadde det der og da. De andre spurte hva som skjedde, og jeg svarte “Tenk at her sitter vi samlet, og får servert mat og kan bare kose oss på en torsdag! Er det ikke fantastisk?!” De lo litt av meg da, og jeg ser jo hvor utrolig “gladkristent” det ble, men for en nydelig følelse det er å være takknemmelig.

Blessed_Angela

Dermed kommer dette til å bli en fast spalte her på Livet som Krølltopp, hvor jeg enten lister opp hva jeg er takknemmelig for i dette øyeblikk, eller går mer i dybden på enkelte områder. Hva er du takknemmelig for i dag? Tenk på 3 ting, og del de i kommentarfeltet om du vil.

Tilbakeblikk på gamle innlegg

Tilbakeblikk på gamle innlegg

40 små spørsmål

40 små spørsmål