Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
Epleheim

Epleheim

I helgen som gikk postet jeg flere bilder på Instagram med hashtaggen #epleheim. Mange av dere lurer på hva dette egentlig er, og nå trenger dere ikke lure mer! Jeg skal forklare.

Det er en festival!

Epleheim er en festival for ansatte i Eplehuset som finner sted på Årsøya i Selbu. Her samles rundt 200 kollegaer for å feire oss selv en hel helg. Vi har noe som heter Eple Expo hvor vi møter mange leverandører og får et dypere innblikk i deres historier og produkter. Vi sover i telt og er ute hele dagen. Vi har kåringer, jeg ble i 2018 kåret til Årets Leder, noe jeg ser på som et virkelig høydepunkt så langt i karrieren. Vi har faglig innhold, og vi har fest med DJ og dansegulv.

Hva er vel en festival uten musikk? Det er selvfølgelig også konserter på Epleheim. Vi har sett mange store artister som Highasakite, Big Bang, Cezinando, Sondre Lerche, Marit Larsen og Lemaitre. I tillegg har det vært “mindre” kjente artister, men som absolutt også har levert høy kvalitetsmusikk; la meg nevne Oakland Rain, Alva Ravn, Ary og Casa Murilo.

I anledningen årets Epleheim som var i helgen, her er et lite bildedryss.

Tenk at min arbeidsgiver arrangerer denne festivalen for oss, det er utrolig kult. Jeg setter så stor pris på å få delta på arrangementet hvert år, å møte leverandører, underholdningen og ikke minst kollegaer fra det ganske land.

Denne helgen befinner jeg meg faktisk i Berlin! Dette er også en reise via jobben, i samarbeid med en av våre leverandører. Vil du se hva som skjer i Berlin eller stille meg flere spørsmål om Epleheim er det bare å slå på tråden her. Berlin dokumenteres selvfølgelig i Insta Story.

10 ting jeg har lært av Crossfit

10 ting jeg har lært av Crossfit