Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
Favoritter på Instagram

Favoritter på Instagram

Disse får meg til å — scroll, tap, tap, scroll — på Insta.

@chessiekingg

Sprer oppriktig glede med kroppspositivitet og et budskap om å leve her og nå, uten å definere deg selv etter andres standard.


@campingwithdogs

Fortell meg at du ikke blir gira på å ta med den hunden, et telt eller sovepose og ta tidenes tur ut i naturen nå? Denne kontoen er dedikert til nettopp dette, å campe med hunden.

@shape

Shape er et magasin som har en morsom feed med masse godt og blandet. Her får du litt trening, litt quotes, litt girl power annen motivasjonsboost.

@fattigstudent

Mange begynner å bli kjent med den fattige studenten Karen Elene Thorsen etter hvert, men har du ikke hørt om henne enda er det bare å trykke på følg-knappen med en gang. Hun lager handlelister til uken til en billig penge, har gode oppskrifter og ellers morsomme storys med fokus på mat.

@trufcreative

Vi avslutter med litt nydelig typografi. TRÜF er et designbyrå som lager utrolige verk med bokstaver, jeg har falt pladask for stilen deres. De bruker også typografi til å lage andre design, som f.eks. figurer eller ansikt.

 

Gjerne del noen av deres favoritter i kommentarfeltet under eller slå av en prat med meg på DM @livetsomkrolltopp på Insta.

Bergen City Marathon

Bergen City Marathon

3 lydbøker jeg har slukt

3 lydbøker jeg har slukt