Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
Hva jeg gjør når jeg er hjemme alene

Hva jeg gjør når jeg er hjemme alene

I dag er jeg hjemme alene, og jeg elsker det.

Nå vet jeg ikke med deg, men jeg er rundt mennesker hele dagen. Fra jeg våkner og drar på jobb hvor jeg møter kunder og kollegaer, etterfulgt av en tur på trening sammen med mange andre før jeg avslutter hjemme med samboeren og hunden. Når samboeren ikke kommer hjem en hel kveld, da benytter jeg anledningen til litt tid for meg selv.

Dette gjør jeg når jeg har hele kvelden for meg selv

Selv om jeg hater “shopping” i den forstand, kan jeg gjerne dra ut å kikke litt på senteret eller gjøre noen ærend etter jobb. Til vanlig venter som regel Sindre på meg etter jobb, eller vi skal rekke en time på crossfiten som starter om få minutter. Dermed pleier jeg å vase litt rundt når jeg først har tid for meg selv.

Når jeg kommer hjem lager jeg favoritt middagen, hvite fiskeboller i hvit saus, nam nam! Sindre synes ikke dette er full pott, så jeg benytter anledningen til å lage det når jeg er alene. Mens jeg lager mat hører jeg gjerne på podcast eller lydbok. For tiden går det mye i “The Goal Digger Podcast”, men jeg har også noen lister her med mine favoritt-lydbøker.

Etter middagen er det leking og kos med Bilbo, og en tur ut. Det er så gull når jeg får all kosen og oppmerksomheten og slipper å dele med “Papabear” som han heter i Bilbos øyne. På tampen av kvelden bruker jeg gjerne litt tid på Instagram, ser på Fresh Prince of Bel Air eller skriver i en av de mange dagbøkene jeg har.

Hva pleier du å gjøre når du er hjemme alene? Del gjerne i kommentarfeltet, eller under dette bildet på Insta!

Reisedagbok fra Berlin

Reisedagbok fra Berlin

Epleheim

Epleheim