Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
 Livet som Krølltopp 2.0

Livet som Krølltopp 2.0

Hei og velkommen til Livet som Krølltopp 2.0!

“Jeg er tilbake!" som de sier, og med et annet utgangspunkt enn tidligere. De som har lest bloggen og fulgt meg gjennom tidene kan vel anta at denne bloggen ikke blir så mye annerledes enn tidligere. Det har dere rett i, men med én liten forskjell som utgjør veldig mye…

Hvorfor nå?

For omtrent et år siden valgte jeg å stenge ned bloggen. Jeg hadde skrevet siden 2006, og kjente at nå var det nok – av alt. Jeg slettet alle sosiale medier inkluder Instagram, Snapchat, Facebook og la ned bloggen. Det skjedde da jeg satt hjemme nok en lørdag og kjente på at “alle” hadde det så enormt flott rundt meg, mens jeg satt alene hver eneste helg. Det var lite kult. Instagram og Facebook ble sakte implementert tilbake i livet, mens Snapchat har jeg enda ikke åpnet igjen, på over ett år. Man må velge tenker jeg, og jeg finner en oppriktig glede i å nyte Instagrams nydelige foto-verden, mens Facebook er nødvendig for å ikke falle helt utenfor sosialt, det er jo her alt planlegges.

Hva er det som er så vanskelig da?

Siden den gang har jeg flyttet, og noe alle som følger meg på Instagram vet, er at her jeg bor finnes det ikke internett. “Har du ikke internett?” spør folk. Joda, det er installert i leiligheten, men vi snakker ISDN modem hvor man ikke kan snakke i telefonen når noen er på internett når det gjelder hastighet. En ting er at det er så dårlig internett her at det nærmest ikke er levbart, shoutout til 4G, den største utfordringen når det gjelder blogging er at det ikke er noe opplastingshastighet. Den ligger på MAKS 0,5 mbit. Å laste opp et bilde til denne bloggen tar i snitt 9 minutter pr. bilde. Jeg føler at jeg lever i steinalderen…

Og vi er i gang!

Nok om min klaging på nett osv, det høres jo helt bananas ut, men kom hjem til meg og prøv å se en episode på Netflix, og du vil oppdage at det kan du drite fint i. Det å da gjenoppstarte en blogg uten særlig muligheter til å laste opp bilder, ser jeg på som en utfordring, men en utfordring jeg tar på – vel, kanskje ikke strak – arm. Jeg synes oppriktig det er helt fantastisk å kunne dra ut for å ta bilder, dele tekster eller selvfølgelig mine berømte ryddetips med dere.

Det er en ny vår, så Meyer gi meg et kyss og vi er i gang med Livet som Krølltopp 2.0! Du finner meg også på instagram under @livetsomkrolltopp skulle du ha behov for enda mer krøller.

Tamponger vs. Menskopp

Tamponger vs. Menskopp