Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
3 lydbøker jeg har slukt

3 lydbøker jeg har slukt

Og de smakte ganske så godt…

Sist jeg skrev et innlegg med 3 lydbøker du må høre, fikk jeg god respons fra dere som lesere. Dermed ønsker jeg nok en gang å dele det jeg har å by på, jeg hører ofte på lydbøker; enten det er ute på tur med hunden, når jeg tar bussen eller mens jeg rydder hjemme.

I dag tar jeg for meg en liten samling med noen av mine favoritter fra de siste to årene.

How to be a Bawse av Lily Singh

Da denne boken dukket opp som forslag i min Audible fikk jeg virkelig øynene opp for Lily Singh. Jeg hadde ikke hørt om forfatteren før dette, og skal si jeg har nytt godt av henne. Hun er kjent fra YouTube, og lager i dag helt vilt kule filmer. Tema for boken er som tittelen sier hvordan man kan være en skikkelig “bawse”, levert på en humoristisk måte.

Girl, Wash Your Face av Rachel Hollis

Rachel Hollis har fort blitt en av mine absolutte favoritt-forfattere. Hun skriver åpent og ærlig i bøkene sine, og siden jeg oppdaget henne har jeg kommet meg gjennom alle de 5 bøkene hun har gitt ut så langt, både fiksjon og ikke-fiksjon.

Girl, wash your face handler om løgnene vi blir fortalt, enten av samfunnet, familien eller oss selv. Hvert kapittel tar for seg en ny løgn som f.eks. at man er en dårlig mor, at man ikke fortjener kjærlighet, at man ikke er god nok osv. Det høres kanskje litt klisjéaktig ut, men det er en veldig oppløftende bok som får deg til å ha lyst å gjøre noe med livet. Hva stopper deg?

You Are a Badass at Making Money av Jen Sincero

Jen Sinceros første bok med tittelen You Are a Badass, endret bokstavelig talt livet mitt. Jeg har lest den flere ganger, hørt den på lydbok og bruker den virkelig som en bibel. Da Jen lanserte oppfølgeren som handler om penger, vekket det stor interesse hos meg. Hun skriver om hvordan man kan endre tankegangen fra et tankesett om at penger er noe man ikke har, til å få et “growth mindset”, hvor pengene bare flyr inn på konto. Man får gode tips og triks til hvordan øke pengene man har på bok (ikke i form av kjøp en mindre latte hver dag) - heller i form av at man kan jobbe hardt for å oppnå det man ønsker seg, også finansielt. Drømmer du om mer dollars på konto kan jeg anbefale denne boken.

Nyt våren med en god bok

Håper du blir gira på å enten lese eller lytte til en av disse bøkene. Jeg benytter Audible for lydbøker og har vært trofast bruker av tjenesten siden 2015. Man får første måneden gratis, har du ikke prøvd det vil jeg anbefale å sjekke det ut. Gi meg en tilbakemelding om du ender med å lese en eller flere av bøkene, jeg er spent på om andre liker dem så godt som meg.

Favoritter på Instagram

Favoritter på Instagram

Tilbakeblikk på gamle innlegg

Tilbakeblikk på gamle innlegg