Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
Møt Bilbo

Møt Bilbo

Familiens overhode Bilbo hørte at jeg hadde relansert bloggen, og han ønsket selvfølgelig å svinge innom for å både si hei, i tillegg til å kontrollere at innholdet holdt en viss standard. Han sier at han er misfornøyd med mengden innlegg om mat og lek, dette kunne det gjerne vært mer av.

Bilbo har fylt 3 år, snart 3½ faktisk. Han er en blandingshund som består av 75% chihuahua og 25% kinesisk nakenhund, men jeg som er Mamabear pleier å si at han er chihuahua. Det får gå.

Han kom inn i livet vårt i mars 2016 og er det beste som har skjedd vår lille familie – ja til og med bedre enn Minien*, men ikke si det til den!

Bilbo har en stor personlighet. Han er sta, elsker å leke med bamser på sin egen størrelse og skal alltid ha kos på hodet eller magen. Når han får besøk slikker han på hele deg, og liker du det ikke så må han ikke få lov i det hele tatt. Det nytter ikke å si at du er lei etter 45 minutter med slikking, da er det for sent. Han får ikke lov å slikke på Mamabear og Papabear, så han overlever at du sier nei.

Da Bilbo var valp var han helt svart med hvit mage, og en hvit stripe i fjeset. Nå er han “tricolour” som det kalles; brun, svart og hvit. Han har forandret seg så mye at farmor ikke kjente ham igjen, og lurte på hvem sin hund det var.

Denne chihuahuaen elsker oppmerksomhet, og får han det ikke skal det grines. Det grines også når hver eneste hund i nabolaget har løpetid, så det blir en del grining. Han har en kjæreste som heter Bella, de elsker å leke med hverandre. Bella bor i nabohuset og er like gammel, hun er en liten terrier av noe slag. Tidligere hadde han en kompis som het Kvist, men de flyttet litt lengre vekk og det samme gjorde vi, så de sees ikke lenger.

Det beste Bilbo vet å spise er Vom, og han pleide ikke å være kresen da han var yngre. Tidligere heiv han i seg f.eks. gulost, mens nå liker han ikke vanlig gulost, kun Babybel eller Gräddost. Ikke at han får spesielt mye ost, han bare har blitt kresen på hva han spiser generelt.

Av triks kan han de vanlige som sitt, dekk, på plass og gi labb. Ellers liker han rull rundt, bamse og slalåm! Bamse er når han sitter på bakbeina med forpotene foran seg, slalåm er når han går slalåm mellom beina våre.

Bilbo er veldig glad for at han fikk komme på bloggen, har dere lyst på mer hundekos fra ham er det bare å sjekke ut @bilbothechihuahua på Instagram.
*Minien = Mini Cooper, bilen vår, som også er en del av familien

#blessed | no. 2

#blessed | no. 2

Oslo through my phone

Oslo through my phone