Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
Oslo through my phone

Oslo through my phone

Tidlig i mai var jeg på jobbreise i Oslo. Selv om jeg ikke direkte elsker den byen, finner jeg glede i både at jeg har muligheten til å reise og å være på et nytt sted i noen dager. Midt på Karl Johan hadde de satt opp vegger for å skjule det jeg antar er byggearbeid, og jeg elsket måten det var dekorert på! Fylt med iskrem og kul typografi.

Her er mine Oslobilder, #shotoniphone som Apple sier.

Ice, ice, baby!

Ice, ice, baby!

It’s great when stuff melts.

It’s great when stuff melts.

Stortinget, fikk ingen saker gjennom...

Stortinget, fikk ingen saker gjennom...

Det ble lite tid på hotellrommet, men morgensolen fikk jeg i det minste nyte.

Det ble lite tid på hotellrommet, men morgensolen fikk jeg i det minste nyte.

Velkommen til frokost - i SYDEN!

Velkommen til frokost - i SYDEN!

Fargerik frokost

Fargerik frokost

Virkelig hyller denne frokostsalen. Gjør hva som helst for å havne på dette hotellet igjen.  #ThonCecil

Virkelig hyller denne frokostsalen. Gjør hva som helst for å havne på dette hotellet igjen. #ThonCecil

Samme plantedekor som jeg har hjemme, bare på steroider.

Samme plantedekor som jeg har hjemme, bare på steroider.

Urbant i sentrum, mye grått i denne byen men fint når solen skal ned.

Urbant i sentrum, mye grått i denne byen men fint når solen skal ned.

En liten «sidequest» til Nittedal

En liten «sidequest» til Nittedal

But first...

But first...

Pønta seg!

Pønta seg!

Nå har jeg vært mye på farten de siste månedene, selv om min kollega var sterkt uenig i dette utsagnet. Det var Ålesund i februar, etterfulgt av en tur rett til Trondheim i starten av mars. Jeg var i Oslo i april, og nå på nytt i mai. 

Når sommeren nærmer seg har jeg en liten ferieplan hvor det blir ShapeUp Weekend på Geilo i juni, men så har jeg ikke noe mer planlagt før i slutten av august på reisefronten. 

De fleste liker vel å reise, jeg er av typen som gjerne vil se litt av stedet man er på. Jeg stopper alltid opp for å ta bilder, går på kafé og generelt nyter stemningen der man er. I tillegg slipper man husarbeidet, jeg har nok litt for mye «dårlig samvittighet» om jeg ikke gjør noe fornuftig om dagene her hjemme.

Har dere noen reiseplaner framover? Send meg gjerne en DM på Instagram så kan vi bli litt bedre venner du og jeg.

Møt Bilbo

Møt Bilbo

10 ting som motiverer meg

10 ting som motiverer meg