Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG
Tilbakeblikk på gamle innlegg

Tilbakeblikk på gamle innlegg

En-de-lig!

Endelig har jeg fått importert min “self hosted” Wordpress side og inn til Squarespace, som er hvor jeg har valgt å blogge fra nå i 2019. Alle innleggene har samlet seg i en egen bolk her på siden, merket Innlegg 2012 - 2018. Det synes jeg egentlig er like greit, så kan jeg skille mellom det gamle og det nye.

Å bla gjennom de eldre blogginnleggene mine gir meg inspirasjon og motivasjon til å skape noe skikkelig kult her inne også. Jeg gikk i 8 måneder uten blogg, og det var riktig for meg på dette tidspunktet, men nå er jeg klar igjen. I anledningen ønsker jeg å ta et tilbakeblikk på noen gode, gamle slagere jeg har funnet da jeg gikk gjennom innleggene:

10 grunner til å bo mindre

9. desember 2016

Det enkle liv med en veldig liten leilighet. Perfekt for 2 personer, kanskje ikke ideell for en hel familie.


Slik tilbringer du lørdagen som en Krølltopp

31. oktober 2016

Ett foto i timen-innlegg, hvor du fulgte en meg gjennom en hel lørdag.


Jeg er med i en film

27. juli 2016

Jeg var på ingen måte med i en film, men jeg følte at jeg levde i The Truman Show fordi det var så fint rundt meg.

DIY Spray Painted Cracks

24. juni 2016

Trolig min eneste DIY på bloggen. Funfact: Disse krakkene har jeg den dag i dag, og har aldri kommet så langt at jeg fullførte de siste 2. Så jeg har to krakker med maling, og to som er veldig gamle og falne.

Så var jeg mamma

25. mars 2016

Da Bilbo kom inn i livet mitt – og deres.

Veni, vidi, vici

3. oktober 2015

Avslutning på ferien til Italia, vår absolutt lengste og beste ferie sammen så langt. Der skal vi tilbake, forhåpentligvis på bryllupsreise en gang i framtiden.

Savnet: Sommer

01. juli 2015

Den sommeren vi aldri fikk sommer.

Juniskjerfet

01. juni 2015

Da jeg brukte månedsvis på å strikke et skjerf til Sindre, og som han bruker den dag i dag – til tross for store hull.

Nerder kler seg som de vil

23. mai 2015

Jeg hadde tidenes antrekk til 17. mai, virkelig digger denne jumpsuiten. Den henger faktisk i skapet enda, selv om den ikke passer. Ja, jeg vet det ikke er lov, så sssh…
Go on, bla deg tilbake


Dette er bare et knippe innlegg fra de siste årene, det ligger ting helt tilbake til 2012 her. Når jeg går gjennom dem ser jeg at det er bilder og slikt som mangler i noen, spesielt de som kommer fra way back when. Om det er noe jeg prioriterer å fikse får dere se, ellers bruker jeg energien på å lage nytt innhold.

Håper dere likte denne lille throwback-en, jeg synes det er så moro å mimre, og se tilbake på de morsomme idéene jeg har hatt.

3 lydbøker jeg har slukt

3 lydbøker jeg har slukt

#blessed | no. 1

#blessed | no. 1