Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

Jeg elsker blogging

Jeg elsker blogging

img_8042.jpg

IMG_0654Jeg elsker blogging og det er sant. Det å kunne dele hva som skjer i min hverdag på en ordentlig og fin måte er noe jeg liker veldig godt. Om noen leser det jeg skriver er litt irrelevant – for meg er det selve handlingen “å blogge” som er gøy. Det å skrive er noe jeg, som mange andre skribenter, finner “terapautisk” – så klisjé er jeg. IMG_9149Selv om jeg på ingen måte er profesjonell fotograf håndterer jeg et speilreflekskamera ganske godt. Da jeg som student blogget regelmessig utviklet jeg mine fotokunnskaper hele tiden, men det er det slutt på nå. Kamera står fint oppstilt i hyllen sin med det samme objektivet som har vært festet på de siste to årene og bare smiler til meg. “Skal ikke JEG få komme ut å se verden snart?”IMG_7606I 2014 har jeg vært igjennom mye. Der hvor jeg tidligere ville huket av “singel”, “deltidsansatt” og “festing” går det nå i “samboer”, “Store Manager” i min Apple-baby og “Crossfit”. Alkoholen er byttet ut med proteinshakes, jeg har flyttet inn i en voksenleilighet og lagt bagasjen igjen på dyngen – og det føles veldig bra!IMG_8042Jeg lever ikke lenger et studentliv med latte og Macen på kafé, men jeg har bestemt meg for at bloggingen skal jeg fortsette med! Da jeg bodde i England og skulle skrive lange avhandlinger på engelsk til min bacheloroppgave, valgte jeg også å blogge på engelsk. Jeg trengte mer øvelse og jobbet med flyt i språket. Ettersom jeg har slåttt meg til ro i Norge og mange regner med det kommer både hundevalp og menneskevalp i familien snart, kommer jeg til å gå over til norsk igjen. (Før man vet ordet av det har jeg en mammablogg!) - Neida.Det jeg prøver å si er; Det er tid for en ny start hos mange, nå som august er her. Det er tid for en ny bloggstart for meg – og denne gangen mener jeg det!Follow on Bloglovin


THUG LIFE AT BI

THUG LIFE AT BI


ABANDON SHIP

ABANDON SHIP