Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

HASHTAG; LIVET

HASHTAG; LIVET

img_4690.jpg

IMG_4690Livet ja, det kan man si. På denne fronten er det syke tilstander for tiden, og jeg digger det! Selv om klokken er 23, føles det som om den er langt over to og jeg er ganske så sliten. Allikevel, mellom lange arbeidsdager og en travel skolestart-kampanje, skal jeg klare å klemme inn en aldri så liten festival i Danmark i helgen. Så her sitter jeg, midt på natten og spiser kake mens jeg gjør meg klar til turen. Avreisen, den er selvfølgelig klokken 04:30 i natt.


SMUKFEST CPH

SMUKFEST CPH


THUG LIFE AT BI

THUG LIFE AT BI