Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

HELLENESET

HELLENESET

polaroid-helleneset.jpg

Polaroid HellenesetI sommer badet vi utrolig mye på Helleneset. Jeg har blitt en slik jente som liker havet bedre enn basseng, selv om jeg er redd for alt som befinner seg under meg. Å hoppe uti er mye bedre enn å gå, og store bølger er det beste.På regntunge dager i Bergen, som vi absolutt ikke har hatt mye av i år, er det greit å se tilbake på sommeren. Det er ikke lenge siden den var her, men allikevel gleder jeg meg til den neste. Det er så fint når alle har fri og søstre kan besøke hverandre selv om vi bor på hver vår kant av Norge.


DANCE OFF

DANCE OFF


BARCELONA

BARCELONA