Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

ROLL N' ROCK

ROLL N' ROCK

img_8378.jpg

IMG_8358 IMG_8360 IMG_8378Om jeg skal kalle meg kafémenneske eller burgerdronning ble jeg jammen usikker på... Jeg er en sånn en som gjerne tar en kopp kaffe med venner, men om jeg får velge fritt blir det fort en burger. En ettermiddag i en ukedag er det beste, noe helt vanlig på en måte. Man trenger ikke å gjøre så big deal ut av det, bare møt opp med et par venner og spis sammen. Da blir det så mye enklere å holde kontakten sånn i hverdagene også, selv om man jobber på totalt forskjellige steder og ikke sees så ofte. Burgerdronning - definitivt. 


MACINTOSH SE/30

MACINTOSH SE/30


2014-09

2014-09