Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

MACINTOSH SE/30

MACINTOSH SE/30

2_img_5613.jpg

Macintosh_1Nylig fikk jeg muligheten til å oppleve en god, klassisk Macintosh. Jeg kom på jobb og ble møtt av en SE/30 anno 1989. 89, tenker du, er ikke så lenge siden, men når man vet at iPhone 4 er fra 2009 og den er mega-oldis allerede, setter det ting i perspektiv.Macintosh_Skjermen er mindre enn dagens iPad og maskinen rommer en harddisk på hele 40 MB. Når man starter den kommer en liten Mac-figur opp på skjermen og om noe henger seg opp er det bare å starte om.Macintosh_3Det følger selvfølgelig med en håndbok hvor det er beskrevet alt fra hvordan bruke maskinen til ergonomien når den skulle brukes og den klassiske; hvordan man renser musen for støv.Når jeg ser på min egen posisjon i dag, godt plassert i sofaen med beina på bordet og Macen på fanget hadde det kanskje ikke vært så dumt med litt ergonomi her i huset også.Macintosh_4 Macintosh_5Jeg kunne lekt med denne maskinen hele dagen; alt fascinerer meg. Referansekort med beskrivelse av hurtigtaster, gammel logo og mus med en knapp. Det jeg kanskje synes er best av alt er at den fortsatt fungerer – jeg har alltid sagt at Mac har lang levetid…


Å skrive i 20 min

Å skrive i 20 min


ROLL N' ROCK

ROLL N' ROCK