Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

3 LÅTER PÅ iPODEN

Enhver person du spør om 3 favorittsanger til vil finne det vanskelig å velge, vil jeg tro. Jeg er så glad i musikk, og det er veldig variert hva jeg hører på. Her har humøret absolutt alt å si.[spotify id="spotify:track:72UnWvJ8X67nAzjaHNamYr" width="300" height="380" /]Det første som popper inn i hodet mitt er Beyoncé. Dagen i dag startet mindre bra, og det første jeg gjorde var å fylle rommet med “Lay up under me”. - Du, du, du, du, duu, du du, du…Beyoncé er en av  mine favoritt-artister, spesielt når det kommer til feelgood. Det er ikke alltid det stemmer med tekstene, men jeg har et såpass nært forhold til disse sangene, at jeg blir glad nesten uansett. Selv om stemmen gjerne svikter, tar jeg gjerne på meg rollen som Bey og gauler meg gjennom et helt album.[vimeo 63376292 w=1000 h=562]Favorittsang nummer to må være “Dance” av Northbrook, den bringer frem så utrolig mange følelser og historier i meg. For det første får den meg til å få lyst å danse hver gang jeg hører denne sangen. For det andre tenker jeg tilbake til da jeg var stormforelsket i han som nå er min kjæreste. Jeg ble introdusert til denne sangen av ham, og jeg satte den umiddelbart som min ringetone, noe den har vært nå i over et år.Bussturen til jobb tok også akkuratt like lang tid som denne sangen, så jeg var garantert en god morgen når jeg startet den idet jeg gikk inn på bussen. Det tredje jeg tenker på er da jeg viste den til en kollega og kommenterte “Jeg synes det er så kult med hun gamle damen som synger i bakgrunnen”. Han lo og sa det var rart hvordan man lager slike bilder i sitt eget hode av musikken. Det er jo sant, hvorfor er hun en gammel dame?[youtube https://www.youtube.com/watch?v=YcjlhFVTY50?rel=0&showinfo=0]Den siste sangen man nevner må jo være noe dritbra! Da jeg gikk på videregående skole var jeg del av en liten trekløver som ELSKET Apple. Jeg ble introdusert til en film laget som en hyllest til en datamaskin som het Apple ll. Apple l var den forøvrig den første maskinen Steve & Steve laget, så nr. ll var på en måte suksesshistorien. Denne videoen var en slags musikkvideo, så min tredje favorittsang er denne sangen “Apple ll forever”.Jeg hører for lite på musikk, i alle fall “min musikk”. Det står alltid noe på i bakgrunnen på jobb, men i mine yngre dager ville jeg guffet mitt eget nesten døgnet rundt. Dette gjenspeiles kanskje med det at man ønsker såkalt fred og ro etter en lang dag?Ved iPhone 6-lanseringen ble iPod Classic “discontinued” eller drept, som jeg pleier å si. Da jeg benyttet anledningen til å skaffe en til min Apple-samling burde jeg høre enda mer på musikk. For all del, den brukes, men ikke nok. Jeg ønsker å fyre opp dette monsteren av en musikkspiller og utnytte potensialet. Bare tenk på det, det er klassisk; ingen forstyrrelser utenfra, telefonsamtaler midt i en låt eller min “frenemy”; sosiale media som lett tar overhånd. Det er rein musikk.

ONKEL


Å skrive i 20 min

Å skrive i 20 min