Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

KARMØYHELG

KARMØYHELG

img_9274.jpg

IMG_9250IMG_9234IMG_9253IMG_9239IMG_5818IMG_9274Helgen ble tilbrakt på vindfulle Karmøy. Jeg tok med kjæresten og min splitter nye iPhone 6 ut på tur. Vi var med familien, spiste aaaalt for mye og var ute ved havet selv om det var iskaldt. Å dra "hjem", om det bare er for en helg, er alltid veldig koslig. Etter bare to netter tilbake i Bergen vendte jeg i dag snuten mot Trondheim for første gang. Her er jeg og leker med mine Eplevenner i et par dager før en ny helg tar meg med storm igjen.


FREDLIG FREDAG

FREDLIG FREDAG

ONKEL