Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

1ÅRS DAG FOR BABYEN

1ÅRS DAG FOR BABYEN

3_img_6004.jpg

1_iMac Selfie2_IMG_5998 3_IMG_6004 4_IMG_5986 5_IMG_5989 6_IMG_6001For ett år siden stod vi der, både nervøse og spente. Vi jobbet veldig lenge, men når jeg tenker tilbake ser jeg bare selve åpningen hvor vi løpte ut og high-fivet køen. Fy flate som jeg skalv. Adrenalinet var nok det som fikk meg gjennom den dagen.Jeg jobbet deltid og gledet meg like mye hver gang jeg fikk jobbe. Derfor møtte jeg opp minst en halvtime for tidlig og unngikk pauser hvis jeg kunne. Sjefen likte ikke det så godt, men jeg hadde det så utrolig gøy ute i butikken.For dere der ute er det den samme butikken, men så sinnsykt mye har hendt på ett år. I dag er jeg en helt annen person, og vi har en helt annen butikk. Jeg elsker den like mye fortsatt.


SUIT UP

SUIT UP


FREDLIG FREDAG

FREDLIG FREDAG