Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

SUIT UP

SUIT UP

img_9671.jpg

IMG_9671Bare en uke inn i desember, og jeg har allerede blitt etterlyst av venner. I år har jeg igjen flyttet inn på jobb og denne uken skal jeg nok en gang banke inn bøttevis med arbeidstimer.Heldigvis er jeg godt i gang med gavene, der har jeg lært av mine feil. Selv om fjoråret gjorde meg megaflink på planleggingen (jeg fikk unnagjort alt på mindre enn to timer den 22.), drar jeg nytte av det og er i tillegg nesten ferdig.Julestemning er det til og med noe som kan ligne på i år. Med en samboer som styrer og ordner kommer jeg hjem til ferdigpynta tre og vasket leilighet. Jeg vet at jeg er bortskjemt...Da vi fikk en halvtimes døtid i helgen ble det til at vi kjøpte ny dress til ham. Han ble så utrolig fin at jeg måtte fotografere littegrann, så har vi noe å se tilbake på når vi er gamle og grå.Og det var alt jeg hadde å komme med av oppdatering i dag. Ønsker dere en fin adventstid!IMG_9653IMG_9616IMG_9661IMG_9663


FEMTI OM MEG

FEMTI OM MEG


1ÅRS DAG FOR BABYEN

1ÅRS DAG FOR BABYEN