Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

KRINKEL & KROK

KRINKEL & KROK

dsc00186.png

DSC00190DSC00186 DSC00189 DSC00187Det er veldig ofte jeg drømmer om å bare dra. Pakke en niste og si takk og farvel for en stund. Da er det fint at man ikke trenger å dra så langt for å oppleve noe nytt. Om ikke enn nytt, bare noe annet enn hva man gjør hver eneste dag.En ny kafé med en gammel venninne. Mange kopper med kaffe og nye smaker i munnen. Et par timer for oss selv. Vi snakker julestri, eksamenstid og alltid nok å ta i. Bare det å komme seg litt utav rutinene gjør veldig godt innimellom.Hva gjør du for å koble ut?


JULEFJES

JULEFJES


FEMTI OM MEG

FEMTI OM MEG