Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

LONDON, LONDON, LONDON

LONDON, LONDON, LONDON

1_dsc01430.jpg

1_DSC01430 2_DSC01396 3_DSC01477 4_DSC01475 5_DSC01153Turen til London har selvfølgelig vært helt fantastisk! Vi opplevde utrolig mye, og selv om jeg har vært der en million ganger før stod nye opplevelser for tur også denne gangen. Det er vel litt det som er greien med London, eller storbyer generelt, det er alltid noe nytt å se, gjøre eller smake.Vi brukte mye tid på vandring og spising. Da vi ikke hadde lagt noen planer, men bare gikk i flere timer og nøt den deilige solen med en kaffe i hånden og kamera rundt nakken – det var de beste stundene. Vi stoppet når vi var sultne – eller om vi fant noen interessante spisesteder.På selve aften befant vi oss på London Bridge, rett foran The Shard. Her var det nedtelling de siste 10 minuttene, deretter fra 60 og ned til 0 før det smalt over hele Themsen med "HAPPY NEW YEAR", smil og latter og en haug med raketter, litt i det fjerne.Nyttårsfeiring i et annet land var veldig spesielt og spennende, og er noe jeg absolutt anbefaler. Nå får vi bare se hvor jeg ender opp til neste år...


ÅRSKAVALKADEN

ÅRSKAVALKADEN


NYE IN LONDON

NYE IN LONDON