Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

JANUARFØLELSEN

JANUARFØLELSEN

dsc01531.jpg

Januarfølelsen 1Januarfølelsen 2

Er det noen flere enn meg som har en merkelig følelse hengende over seg i januar? Det er et slags press fra nyttårsfortsettene man innser at aldri kan overholdes, samtidig som en skuffelse over at man ikke har klart det sålangt og bare vil legge det på is. Desember skyter forbi som en kanonkule man bare må klamre seg fast til, og man lever i ånden av “hvorfor gjøre i dag, det som kan utsettes til i morgen?” Her er klesvasken et godt eksempel…
Januar sniker seg inn med forventninger og håp om alt, endelig, nå skal alt bli bedre. Yeah right! Det kommer snø som blir til regn som blir til sludd og alt er bare et rot. Man tar tak i klesvasken og innser at vaskemaskinen har takket fint for seg i vinter. Det samme gjelder garderoben, du kan ikke gå kledd i slitte hoodies på butikksjefmøte, herregud.
Så må man ut å handle ny vaskemaskin, men hvor starter man egentlig da? Jeg skulle gjerne spankulert inn på Elkjøp og bestilt vaskemaskin like lett som en is i iskrembar: “En vaskemaskin, takk” men så enkelt er det visstnok ikke. Ikke tør jeg prate med selgerne heller, jeg er faktisk litt redd for dem. Dette finner jeg spesielt rart ettersom jeg er en selger selv, men saken er den at om de flinke nok så er jeg den kunden som kjøper sand i Sahara…
Nei, januar, det er rart å ha deg her, men med en god varmeovn og lange pust både inn og ut skal vi nok klare å leke sammen de siste ukene vi også.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fvor8tt3bCY]


IN SEARCH OF ISO

IN SEARCH OF ISO


BEST OF YOU

BEST OF YOU