Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

IN SEARCH OF ISO

IN SEARCH OF ISO

dsc01661.jpg

DSC01661DSC01663DSC01702DSC01672DSC01678DSC01680Noen helger skal bare brukes opp. Man skal starte tidlig og avslutte seint, glemme tiden og knipse bilder uansett hvor høy ISO som kreves. Denne helgen har jeg smakt nye smaker, brukt muskler jeg ikke visste fantes og følt på dumheten av å være byjente på en gård. Ikke minst har jeg knipset mer bilder enn hva Macen har plass til, men som de sier; "Der det er hjerterom er det husrom".Hva gjør dere denne helgen?


ICE ICE BABY

ICE ICE BABY


JANUARFØLELSEN

JANUARFØLELSEN