Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

ICE ICE BABY

ICE ICE BABY

dsc01790.jpg

DSC01790DSC01757DSC01747DSC01791DSC01716Kan du huske sist du sto på skøyter? Inntil denne sesjonen her kan ikke jeg det. Jeg husker jeg elsket det da jeg var barn, selv om jeg alltid var livredd for å gå på trynet den første dagen i sesongen.I Haugesund hadde vi to alternativer; å stå på vannet på Vangen, som alltid var mest spennende, eller å gå på Amfibanen og se om de hadde sprøytet. En vinter da jeg var i femtenårsalderen gikk jeg og en venninne på kveldstur og oppdaget at sprøyebilen var på plass. Vi ble veldig giret og ettersom hun var på overnatting dro vi ut for å sjekke om isen var brukbar tidlig på morgenen. Mamma ble svært mistenksom da vi skulle på tur både på kvelden og deretter neste morgen, så hun begynte å sjekke lommene våre for sigaretter. Hun ble nok litt lettet da vi bare skulle ut å stå på skøyter.


VÅTT OG KALDT OG BREIFLABB

VÅTT OG KALDT OG BREIFLABB


IN SEARCH OF ISO

IN SEARCH OF ISO