Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

VÅTT OG KALDT OG BREIFLABB

VÅTT OG KALDT OG BREIFLABB

dsc01814.jpg

DSC01842DSC01819DSC01814DSC01820DSC01817DSC01841Nok en vinter i Bergen. Vått og kaldt, og noen ganger daler noen hvite flak ned fra himmelen. Så regner det og er surt, det fryser til og jeg går på trynet. Sjekker status på iPhonen – fremdeles ikke knust. Puh.Sol?! En liten stråle sniker seg frem mellom fjellene, og det er endelig vitaminer å hente. Det er ikke bare om sommeren at folk stikker hodene ut av hulene sine, selv om det er færre nå om vinteren. Så lenge det er littgrann sol er godkjent å bevege seg utenfor, om det så bare er i en liten time.Nei, nå regner det igjen...


DER HAVET BØYER SEG

DER HAVET BØYER SEG


ICE ICE BABY

ICE ICE BABY