Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

DER HAVET BØYER SEG

DER HAVET BØYER SEG

dsc02230.jpg

DSC02183DSC02230 DSC02188 DSC02216Det er en sånn dag hvor solen stråler og det gjør humøret til alle rundt deg også. Macen har endelig kommet hjem fra sykehuset og Adobe-agenter har hjulpet deg i mål med Photoshop. Friheten til å gjøre det man vil og kjenne på det grønne gresset som du trodde lå på en annen side. Det er det du alltid har blitt fortalt, men dette viser seg altså å være en løgn.Jeg titter egentlig bare innom for å hilse god helg – tilbring den ute i solen!


TRØKK I SLOW MOTION

TRØKK I SLOW MOTION


VÅTT OG KALDT OG BREIFLABB

VÅTT OG KALDT OG BREIFLABB