Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

OPEN 15.5

OPEN 15.5

open_1.jpg

Open_1 Open_2Open_4 Open_5 Open_3Open_10Open_6 Open_9Open_12Crossfit Open arrangeres årlig og består av fem uker hvor man kjemper seg gjennom forskjellige WODs. I helgen gikk de siste øktene for i år, og det er helt utrolig å se på innsatsen til de som deltar. Jeg har ikke vært med selv, men jeg lover at neste år så er jeg der. Å få være en del av det Crossfit-samfunnet vi har, med heiagjeng og oppmuntrende rop til atletene er noe helt for seg selv. Stemningen i boxen denne lørdagen var sinnsyk og jeg er mektig imponert over resultatene disse menneskene fikk. Jeg lar bildene tale for seg selv.


SELFIES MED BERLINERBOLLER

SELFIES MED BERLINERBOLLER


PERS

PERS