Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

SELFIES MED BERLINERBOLLER

SELFIES MED BERLINERBOLLER

dsc02797.jpg

DSC02794DSC02797DSC02777 DSC02800En venn sa det at vi har "blitt et sånn metropol-par", vi reiser hele tiden til storbyer. Med tanke på at jeg lenge har hatt et ønske om å oppleve hele verden, er ikke dette en stor overraskelse for meg. Han fikk meg allkevel til å tenke gjennom det siste året;Påsken i fjor ble tilbragt på Karmøy, også kjent som mitt hjemland. Vi dro til Roskilde Festival i sommer og deretter Barcelona til høsten. Nyttår ble feiret i gode, gamle London. Nå befinner vi oss faktisk i Berlin som jeg alltid har drømt om å reise til. Vi er kanskje ikke kategorisert som globetrottere enda, men hele fire ferier på et år er mer enn jeg noengang har hatt, så det er fremgang.Før avreisen ble leiligheten pynta til påske, og jeg fant ut at det går an å bruke iPhone som fjernkontroll og skjerm til det nye kamera mitt. Så nå blir det selfies med berlinerboller på et helt nytt nivå. Livet er ganske OK altså, påskeferie er deilig!Hva skjer hos dere nå i påsken?


Hvorfor reise til Berlin?

Hvorfor reise til Berlin?


OPEN 15.5

OPEN 15.5