Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

Hvorfor reise til Berlin?

Hvorfor reise til Berlin?

img_0868.jpg

Hvorfor skal man dra til Berlin egentlig?Jeg kjenner at jeg gjerne skulle vært bedre forberdt til denne turen. "Hvorfor ville jeg så gjerne hit?" spør Sindre, og jeg skal jo innrømme at det er noe jeg har mast litt om. Berliiiin... Pliiis! Men hvorfor vet jeg ikke, jeg vet ikke hva jeg så inderlig har ønsket å få med meg herfra.Dagen vi ankom ble det litt surring og den gikk til å sjekke ut området. Vi bor jo seriøst så midt i sentrum som overhode mulig her på Alexanderplatz. Langfredagen i går var helt stille. Det var nesten ikke et menneske å se, denne gigantiske byen med alle de enorme bygningene var helt tom. Det var veldig kaldt, så gale at vi gikk til innkjøp av luer fra turistbodene. I dag derimot, smalt det! Solen varmet så veldig og det har vært noen voldsomme folkemengder over alt. Vi skulle innom Primark for å handle solbriller, og endte i kø både for å komme oss inn og ut av butikken.At det er kontrastenes by er det ingen tvil om! Ting er enten flere tusen år gammelt eller helt nytt, det er lite som befinner seg midt i mellom. Menneskene eier ikke gjestfrihet og de færreste snakker engelsk. Det er langt ifra som forventet - utenom hvor vakker byen er. For designere er det en gullgruve synsmessig, man ser at det er en tanke bak alt, og på selv de kjipeste stedene har noe design blitt prioritert. Det virker for meg som at det skjer veldig lite her, men det er et utrolig pent sted.Hva vet jeg, kanskje det bare er påsken som gjør det?


VIDEO: BRANDENBURGER TOR

VIDEO: BRANDENBURGER TOR


SELFIES MED BERLINERBOLLER

SELFIES MED BERLINERBOLLER