Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

VIDEO: BRANDENBURGER TOR

VIDEO: BRANDENBURGER TOR

brandenburger-tor_featured.jpg

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=GbQ6lzwE3GM]Vi har laget video!Berlin skulle jo benyttes når vi først var der; og pappa hadde så utrolig lyst at vi skulle synge litt Melodi Grand Prix anno 1990 da vi var på plass på Brandenburger Tor. Han var vel ikke helt seriøst, men jeg tok utfordringen på strak arm – og fikk kjæresten med meg. Bitte schön!


ARTSY FARTSY I BERLIN

ARTSY FARTSY I BERLIN


Hvorfor reise til Berlin?

Hvorfor reise til Berlin?