Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

ARTSY FARTSY I BERLIN

ARTSY FARTSY I BERLIN

dsc02944.jpg

DSC02899DSC02944DSC02983DSC02947DSC02991DSC02943DSC02927DSC02945Som jeg sa, det er kunst og design i hele Berlin.Gatekunsten dukket opp på de merkeligste steder, som det misplasserte huset på det øverste bildet her – eller på helt vanlige steder som store mubygg. Det meste var massive arbeid med mye detaljer og generelt sett store i størrelsen. Gjennom hele byen går et tog, litt høynet over gatene, og derfra kunne man se grafitti og tagging på selv de høyeste bygningene.Jeg stoppet jo nesten på hver eneste meter for å ta bilder av alt. Det er ikke rart at jeg kom hjem med over sekshundre bilder...Og dere; takk for den massive responsen på filmen vår! Det varmer mitt oppmerksomhetssyke hjerte.


DYRISK FERIEAVSLUTNING

DYRISK FERIEAVSLUTNING


VIDEO: BRANDENBURGER TOR

VIDEO: BRANDENBURGER TOR