Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

DYRISK FERIEAVSLUTNING

DYRISK FERIEAVSLUTNING

Zoo_1 Zoo_2 Zoo_3 Zoo_4 Zoo_5 Zoo_6 Zoo_7For en måte å avslutte ferien på! En deilig og solfylt dag i Zoo Berlin før vi fløy tilbake til kalde Norge. Etter en god del sightseeing, mye kultur og design valgte vi å bruke den siste dagen i zoologiske hage. Det ble en helt annen opplevelse enn resten av byen, samtidig som vi fikk kommet oss lengre ut av sentrum. Vi leste at om man var spesielt interessert og tok seg en middag, brukte man fort 3-4 timer der inne. Sindre og jeg blir så fascinert av alt at det ikke var noe problem med fem timer i hagen – og det uten å få i oss middag.Når flyet uansett går sent er det fint å få noe utav den siste dagen også. Det ble en lang dag, og jeg skal innrømme at vel hjemme sloknet jeg innen fire minutter og sov i nesten elleve timer. Ferien var utrolig fin!


PHARRELL & MEG

PHARRELL & MEG


ARTSY FARTSY I BERLIN

ARTSY FARTSY I BERLIN