Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

PHARRELL & MEG

PHARRELL & MEG

Supercolor_1 Supercolor_2 Supercolor_3 Supercolor_4 Supercolor_5 Supercolor_6 Supercolor_7Det finnes så mange vårtegn; små blomster som vokser gatelangs, at man endelig kan droppe skjerfet og den første utepilsen på Bryggen. Det beste vårtegnet derimot, det er nye sneakers! Mange kjenner meg som en "guttejente" som alltid har på et par Adidas og nesten aldri høye hæler. Dette er ikke helt sant, men jeg innrømmer det at jeg er glad i joggeskoene mine.Da vi klarte å grave frem en stengt Adidas Store i Berlin ble jeg litt trist, og litt glad. Min gode venn Pharrell har jo fått ansiktet sitt på den nye kolleksjonen Supercolor, og jeg kjente det klø i skohyllen allerede da! Som den skonerden jeg er var dette noe jeg måtte få føttene mine i.Vi er jo i lille Bergen i lille Norge, så jeg tenkte at internett var løsningen, men gav Bergen sentrum en sjangse. Skoene var ikke å finne et eneste sted, men rett før stengetid fant jeg dem i vinduet til butikken Tennis. Etter en lang diskusjon med meg selv om hvilken farge, ble det åpenbart de grønne, det er jo tross alt favorittfargen min.Dere får nok verken treningsblogg eller moteblogg hos meg, men en gang i året blir det et innlegg om vårens nye sneakers.Hva synes du er det beste vårtegnet?


STAYCATION

STAYCATION


DYRISK FERIEAVSLUTNING

DYRISK FERIEAVSLUTNING