Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

STAYCATION

STAYCATION

Staycation_1 Staycation_2 Staycation_3 Staycation_4 Staycation_5 Staycation_6Jeg har blitt en person med masse wanderlust, samtidig som jeg blir sliten av all ferie. Når jeg reiser bort har jeg alltid lyst å oppleve alt som er mulig på et sted og i tillegg skal jeg skal dokumentere det hele, mine reiser er altså ganske instense. Så når solen endelig skinner i Bergen, om det bare er for en ettermiddag, er det på tide å ta wanderlusten under kontroll i sin egen by. Staycation er egentlig å leke turist der man bor, og når jeg er turist så vandrer jeg – og spiser.Denne dagen klarte jeg å stoppe innom de fleste av Bergens kategorier innenfor mat. Magen ble fylt med kaffe, yoghurtis, en øl og selvfølgelig pølse fra 3-kroneren. Det er fristende å legge ut alle bildene som ble tatt denne dagen; om jeg ikke er fotogen til vanlig, så blir det i alle fall ikke noe bedre med mat i munnen. Og som mange vet er jeg en stor grisunge på snart tjuefem...


KUNSTEN Å PLANLEGGE

KUNSTEN Å PLANLEGGE


PHARRELL & MEG

PHARRELL & MEG