Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

KUNSTEN Å PLANLEGGE

KUNSTEN Å PLANLEGGE

Planning_1Planning_5Planning_4Planning_3Planning_2Planning_6Når jeg ikke sitter med fjeset foran en datamaskin har jeg nesen godt plantet ned i notatbøker. Alt jeg gjør skal noteres og dokumenteres, ikke minst planlegges. Jeg hater å være for sen og jeg elsker å levere innen fristen, det gir meg en følelse av at jeg er "on top of things". Så når jeg åpner kalenderen og den er tom, da er noe i gjerdet...Det hele startet tilbake i 2004, da en venninne og jeg bestemte oss for å ha en konkurranse om hvem som klarte å utnytte Topp skoledagboken til det ytterste. Jeg husker ikke, men tror at jeg vant. Etter dette bar det oppover med skoledagbok etter skoledagbok, år etter år. Ikke at jeg hadde så utrolig mange avtaler da jeg var fjortis, men jeg noterte meg det lille som foregikk i livet mitt. Les: For det meste en oversikt over hvem jeg var forelsket i.Gratis elevkalender da vi begynte på videregående "uppet gamet" enda litt til. Ettersom at jeg ikke hadde kjøpt den selv ble det totalt anarki og kreativiteten blomstret. Vi snakker avtaler med fargede penner, klipp og lim og selvfølgelig egendesignet forside.De siste årene har jeg gått for den klassiske Moleskine-kalenderen, helt til jeg i år bestemte meg for å være en våghals og prøve noe nytt. Jeg gikk til innkjøp av den feiteste og fineste boken jeg fant, med navnet Design Love Planner – a sophisticated day planner. Helt seriøst, denne beskrivelsen er jo meg, kan man bli mer sofistikert?Misforstå meg rett, jeg elsker kalenderen på Macen, men det er noe eget med å kunne notere med penn, lime inn et par billetter, eller plasten som dekker en iPhone 5c, bare for en litt mer moro kalender som bringer frem alle minnene. Når jeg henter frem esken med alle disse gamle bøkene blir jeg så utrolig glad for at jeg brukte tid på og gjorde kalenderen så fullkommen som den er.At den sofistikerte kalenderen ligger å støver ned i sekken er helt uaktuelt, og det skal jeg gjøre noe med right about now.

Finnes det noen flere enn meg der ute som fremdeles har kalenderen i en bok?


LIVET SOM KRØLLTOPP

LIVET SOM KRØLLTOPP


STAYCATION

STAYCATION