Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

LIVET SOM KRØLLTOPP

LIVET SOM KRØLLTOPP

Krolltopp_uten-logoJeg har hatt et lite prosjekt på gang, et prosjekt jeg har kalt Livet som krølltopp. Da jeg for elleve måneder siden valgte å migrere til Wordpress var det på grunn av alle mulighetene og utfordringene det brakte med seg; og jeg hadde i bunn og grunn lyst på min egen nettside. Fra og med i dag er dette ekte; jeg har nytt domene og en splitter ny blogg!Alt innholdet er flyttet over, og jeg antar at det fremdeles er innlegg som ser litt spesielle ut. Jeg har bestemt meg for at dette er greien min, krolltopp.com. Valget stod mellom det mer seriøse angelaschroder.com og krølltopp, men hvor seriøs er jeg som person sånn egentlig?Fremover kan jeg by på nye typer innhold, og selvfølgelig det samme gamle. Det finnes så mye kult der ute i verden og jeg har virkelig storkost meg med utviklingen til bloggen det siste året. Nå skal vi videre, det skal designes og fotograferes – og ikke minst publiseres.I praksis betyr det også ny side på Bloglovin' – gjerne bli med meg der også! Livet som krølltopp


STAYCATION NO.2

STAYCATION NO.2


KUNSTEN Å PLANLEGGE

KUNSTEN Å PLANLEGGE