Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

STAYCATION NO.2

STAYCATION NO.2

Staycation_coffeeStaycation no2_2Staycation no2_3 Staycation no2_4 Staycation no2_5Staycation no2_6Staycation-no2_billett Staycation no2_7 Staycation no2_8Staycation no2_10Staycation no2_9Folk (les: slektninger) har hatt en tendens til å komme på overraskelsesbesøk i det siste. De dukker opp i hytt og pine, stiller opp på jobben eller bare svinger innom en leilighet de aldri før har besøkt. Jeg synes det er kjempekoselig!Da min tante tok med seg mine søskenbarn og to franske utveklingsstudenter til Bergen takket jeg ikke nei til enda en staycation. Denne gangen var det ekte, for disse jentene var jo turister. Turister i min by.Fløien var første ønske på Bergenslisten, så vi tok banen opp. På toppen møttes vi av den klassiske utsikten og en god del mennesker. Siden Bergenssolen viste seg for en gangs skyld denne dagen ble det til at vi spaserte ned igjen.Etter litt shopping var det tid for forfriskninger, og det er ikke tvil om hva jeg velger å presentere for dem; min favoritt yoghurtis!Da dagen var over bestemte Sindre og jeg oss for å presse inn en tur på Ikea før vi tok oss en real burgerdate. Jeg sovnet på sofaen da jeg kom hjem, det ble en lang dag.

Noen flere som har tatt seg en staycation i det siste?

Staycation no2_11Livet som krølltopp


BUSINESS TRIPPIN'

BUSINESS TRIPPIN'


LIVET SOM KRØLLTOPP

LIVET SOM KRØLLTOPP