Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

BUSINESS TRIPPIN'

BUSINESS TRIPPIN'

Business_1Jeg tok meg en liten arbeidstur til bartebyen. Livet som krølltopp er ikke mer spennende enn hva jeg gjør det til selv, så her er bildehistorien fra disse dagene.Business_2Når vi ankommer Værnes møtes vi alltid på Starbucks, men jeg kjøper aldri kaffe. Det blir så mye kaffe uansett. Denne gangen spanderte jeg derimot en deilig kopp på meg selv; Mocca med krem!Business_3Vi fikk en hyggelig overraskelse i form av tidenes jakker! Endelig er jeg klar for det Bergensværet jeg støter på daglig.Business_4Min nye bestevenn heter Oliver og jeg elsker ham.Business_5Utover kvelden spiser vi middag og bare mingler helt til solen går ned.Business_6Litt feiringer er også nødvendig, her blir det servert spetakkel til dessert.Business_7Det er ikke alltid så lett for andre å håndere kamera mitt har jeg skjønt, så da blir det selfies i alle speil jeg kan finne.Business_8Før jeg vet ordet av det er jeg på vei tilbake til Bergen... Livet som krølltopp


EN UKE SOM LYKKETROLL

EN UKE SOM LYKKETROLL


STAYCATION NO.2

STAYCATION NO.2