Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

EN UKE SOM LYKKETROLL

EN UKE SOM LYKKETROLL

Såååå fornøyd er jeg med uken som gikk:Mandagen kunne by på en fabelaktig runde Crossfit før jeg på tirsdag satt på flyet til Trondheim. Onsdag var jeg allerede tilbake i Bergen. Torsdag ble tilbragt med en runde ritualer og en god venninne i sofaen. På fredag fikk jeg gjennomgå i en enda verre treningsøkt. Lørdagen bestod av en deilig Team2 etterfulgt av at jeg serverte mine første tapas i denne leiligheten. I dag har vi spist sushi & sjokolade.Hvordan har deres uke vært?Livet som krølltopp


HVORDAN FÅ MEST MULIG UTAV FRIDAGEN?

HVORDAN FÅ MEST MULIG UTAV FRIDAGEN?


BUSINESS TRIPPIN'

BUSINESS TRIPPIN'