Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

HVORDAN FÅ MEST MULIG UTAV FRIDAGEN?

HVORDAN FÅ MEST MULIG UTAV FRIDAGEN?

Hver år kommer mai med den samme gleden / byrden, alt ettersom; alle disse fridagene. Vi snakker første mai, Kristi Himmelfart og pinse. Ikke hjelper det at det nettopp var påske også, og en hel haug med fridager gjemt inni der.Det er jo ikke det at jeg har for lite å ta meg til, sånn i hverdagen, men når jeg klarer å presse sammen alle mine aktiviteter samtidig som jeg jobber fulltid – hvordan skal jeg forholde meg til dager hvor det ikke skjer noe som helst?Så i hele påsken, hele 1. mai og i hele dag har jeg forbeholdt meg til denne perfekte aktiviteten for alle fridager som måtte komme:Fridag_1 Fridag_2 Fridag_3 Fridag_4

God himmelspretten! Hva gjør dere på i dag?

Livet som krølltopp


FORBEREDELSER TIL 17. MAI

FORBEREDELSER TIL 17. MAI


EN UKE SOM LYKKETROLL

EN UKE SOM LYKKETROLL