Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

FORBEREDELSER TIL 17. MAI

FORBEREDELSER TIL 17. MAI

Forberedelser_1Nå har man bare en dag igjen å hente seg inn på, før bursdagsfesten setter i gang. I Bergen skal det bli den mest regnfylte nasjonaldagen på over 100 år, så da er noen forberedelser nødvendig.Man har gode venninner som innimellom er nødt å si deg sannheten. Når flere av dem, helt uanhengig av hverandre, velger å fortelle meg at det virkelig er på tide å oppgradere garderoben skal ikke jeg la meg be én gang. Faktisk så er jeg en slik en som hater shopping, og må gjerne bes både ti og tyve ganger før det skjer noe. Så ser jeg bilder av meg selv fra ferien til Dublin og innser at jeg fremdeles rocker det samme antrekket, og det begynner å gå opp for meg at de ikke tuller. Jeg var i Dublin i 2012...Dermed slepte jeg kjæresten med på handletur, meg med dårlig humør og plastikkpengene klare – han fikk lovnader om iskrem.Forberedelser_2Bergen er jo verdens fineste by, når solen skinner, og det var flere enn bare oss to som tenkte å ha ting klart til den 17. I folkemassen møtte vi dessuten tre kjekke Bergensere av ypperste slag, så dagen ble ikke så verst allikevel.Forberedelser_3Jeg endte også med å putte hele Bergen sentrum nedi poser og kom hjem med flere kjoler, en jumpsuit, jakke, strømpebukser og et par nye boots. I tillegg fikk jeg spise så mye is som jeg bare ville! Nå er jeg klar for alt morgendagen har å by på! Er du?Forberedelser_4Livet som krølltopp


NASJONALDAGEN

NASJONALDAGEN


HVORDAN FÅ MEST MULIG UTAV FRIDAGEN?

HVORDAN FÅ MEST MULIG UTAV FRIDAGEN?