Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

NASJONALDAGEN

NASJONALDAGEN

Nasjonaldagen_3Nasjonaldagen_1 Nasjonaldagen_2Jeg håper at alle hadde en like fin feiring av nasjonaldagen som meg! Dagen startet med pøsregn, men endte i deilig solskinn. Det gikk i mat, mat, lakris og enda mer mat før jeg måtte gå å legge meg av rent sukkersjokk.Denne kvelden bruker jeg til "eksamenslesning", for jeg må jo ha litt mer enn alminnelig kunnskap i den jobben min. Om cirka 12 timer sitter jeg på et fly i retning hovedstaden. Jeg kal gjøre mitt beste for å få postet litt derfra også!Livet som krølltopp


NERDER KLER SEG SOM DE VIL

NERDER KLER SEG SOM DE VIL


FORBEREDELSER TIL 17. MAI

FORBEREDELSER TIL 17. MAI