Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

LIVET ER EN EKSPRESSBUSS

LIVET ER EN EKSPRESSBUSS

DSC04633For en uke! Skal jeg være helt ærlig vet jeg ikke hvilken dag det er engang, livet har vært en ekspressbuss på tur uten at jeg henger med i ruteplanen. Jeg skal ikke lyve og si at det har skjedd utrolig mye spennende, det er bare hverdagen som har vært på besøk nok en gang.DSC04733DSC04651 DSC04656 DSC04686Siden sist vi pratet har jeg fått kose meg både foran og bak kamera, noe jeg liker svært godt! Det går rykter om at jeg skal fotografere en stor hendelse et år frem i tid, da er det kult å kunne leke seg litt og lære nye ting. Over ser dere eksempler på deilig norsk natur og sunn ungdom som liker å leke utendørs.Hvis noen der ute sitter på gode fototips eller interessante nettsider, ikke nøl med å legge igjen en kommentar nederst på denne siden! Nå skal jeg bruke litt tid på å bearbeide og tukle, før morgendagen tar meg igjen og torsdagen har ankommet. Livet som krølltopp


SINDLER & KRØLLTOPP

SINDLER & KRØLLTOPP


RUNNING, RUNNING

RUNNING, RUNNING