Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

SINDLER & KRØLLTOPP

SINDLER & KRØLLTOPP

Sindler_1 Sindler_2Jeg inviterte forleden dag min søster til å leke med kjæresten min og meg. Hun fikk være fotograf, mens vi stilte som modeller. Til pappa sa jeg at det var i anledning forlovelsesbilder, og da var det rett før han falt om! Det var altså bare for moro skyld, fordi vi elsker å ta bilder hele gjengen. Hun har allerede publisert svart/hvitt versjonen på sin blogg, så bildene kan dere se der.Det som er interessant er at jeg alltid har hatet å bli fotografert, så at jeg nå stiller til shoot både til hverdags og fest er fremgang. Jeg bestemte meg en gang sent i 2014 om at det var på tide å bli mer komfortabel foran kamera, og ikke bare gjemme meg bak slik som før. Mitt tips til dere der ute som sliter med det samme er å bare ta masse, masse og enda litt mer bilder av deg selv helt til du er vågal nok til å spør om noen andre kan prøve seg. Deretter braker det løs, og du står plutselig på en strand og myser ut mot havet. Men du, har du lyst å følge med hva som skjer i Livet som Krølltopp så ta og legg meg til på Bloglovin' vel!Livet som krølltopp


JUNISKJERFET

JUNISKJERFET


LIVET ER EN EKSPRESSBUSS

LIVET ER EN EKSPRESSBUSS