Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

OG SÅ VAR MAI FORBI

OG SÅ VAR MAI FORBI

Snakk om å leve i sin egen lille boble! Her er jeg, så langt inne i en liten skog i hodet mitt – at jeg ikke engang har sjekket internett på flere dager. Mai altså, det er en måned som liksom bare forsvinner. Kom mai du skjønne milde, men vent litt, kom du i det hele tatt?Turist_1FØRSTE MAI var dagen Livet som Krølltopp gikk live! Etter dette stod mye moro på agendaen; Jeg fikk besøk av tante & kusiner og var TURIST I EGEN BY.Spill_1TRONDHEIM var neste destinasjon på kartet, så jeg reiste dit og var litt turist der også. Vi hadde vårt første besøk i leiligheten en helg i mai, det er jo på tide etter at man har bodd her siden august... Det ble også litt for mange FRIDAGER for min smak, sofaen er så slitt at vi trenger ny nå.Nasjonaldagen_1Jeg måtte strekke tiden til for å SKAFFE LITT KLÆR til nasjonaldagen, deretter FEIRET VI nasjonaldagen.Oslo_1Plutselig var jeg på kurs i Oslo og måtte dra frem studieteknikker igjen for å ta eksamen – egentlig var jeg dautrøtt på hele turen. Vel hjemme igjen følte jeg meg så godt i gang med reising, så jeg dro å BESØKTE FAMILIEN på Karmøy. Denne uken har jeg endelig fått være litt på jobben igjen.Nå som juni er her tenker jeg å starte med en aldri så liten tur til, wait for it, OSLO i neste uke. Selv om det hadde vært deilig med en treukers i Roma eller noe i den duren, er man nødt å gjøre det beste utav det man har – og akkuratt nå er det tiden det står på. Dermed blir det Foo Fighters konsert & Komikveld på Latter. Wanderlust much?Livet som krølltopp


SKILLINGSBOLLENES DAG

SKILLINGSBOLLENES DAG


JUNISKJERFET

JUNISKJERFET