Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

SKILLINGSBOLLENES DAG

SKILLINGSBOLLENES DAG

Skillingsbolle_1 Skillingsbolle_2 Skillingsbolle_3 Skillingsbolle_4 Skillingsbolle_5 Jeg har jo et aldri så lite prosjekt om å bli Bergenser på gang; jeg drikker både Friele og Hansa, har i min tid vært frivillig på Hulen og jeg har arbeidet på Brann stadion. Når det da er duket for Skillingsbollenes dag er jeg ikke vanskelig å be om å delta. Som dere sikkert vet er skillingsbollen Bergens nasjonalrett, på samme måte som Hansa er nasjonaldrikken. Bergensere spiser skillingsbolle på Bryggen ved en hver mulige anledning.Det som derimot overrasket meg var hvor vanskelig det var å få tak i nasjonalretten på denne dagen! Gamle Bergen hadde et event som de kalte Skillingsbollenes dag, men her kostet det hundre kroner å komme inn i dag. Og hvis både Sindre og jeg skal bruke tohundre lapper på en spasertur like utenfor huset vårt forventer jeg i det minste en gratis bolle.Da dette ikke ble aktuelt bestemte vi oss for å dra inn til sentrum, Baker Brun måtte jo ha noe boller på gang. Nok en gang ble jeg overrasket, ja faktisk sjokkert over utvalget av skillingsboller. Vi spankulerte rundt i regnværet i en times tid og besøkte alle kaféer vi både visste om, og ikke visste om – men de var stengt hele gjengen! Den eneste som var åpen var den ekstremt lille kaféen på Bryggen, men når vi ikke fikk sitteplass engang tok vi like gjerne turen til nærmeste 7 Eleven. De skuffet selvfølgelig ikke og kunne by på både kaffe og bolle. Så da stod vi der ute i regnet og spiste bolle mens Bergenserne lo av oss og sa "Se på turistene!" Skillingsbolle_6


TA DEG MED TIL OSLO

TA DEG MED TIL OSLO


OG SÅ VAR MAI FORBI

OG SÅ VAR MAI FORBI