Profilbilde.jpg

Angela Schrøder

Jeg står bak Livet som Krølltopp!

Hallo.

Velkommen til Livet som Krølltopp, bloggen hvor jeg dokumenterer livet i form av the struggles og the not so struggles. Nyt lesingen og send meg en melding på Instagram om du har noe på hjertet.

Instagram Nametag.JPG

TA DEG MED TIL OSLO

TA DEG MED TIL OSLO

Det er typisk at når man drar på ferie er det megafint vær hjemme. Heldigvis var det ikke slik i dag! Bergen kunne by på sure toner og regnponchoen måtte på bare da vi skulle vandre fra parkeringen og inn til avgangshallen på Flesland.Vi har ankommet Oslo og på agendaen i dag står Foo Fighters-konsert! Jeg gleder meg selvfølgelig som en unge. I tillegg er det meldt 24 grader på det meste, så det er bare å ta en Vaular og få solbrillene på!Livet som krølltopp


OSLO MINIBREAK

OSLO MINIBREAK


SKILLINGSBOLLENES DAG

SKILLINGSBOLLENES DAG